Apartment Eixample

Barcelona
© Marcela Grassi
写真 © Marcela Grassi
写真 © Marcela Grassi
写真 © Marcela Grassi
写真 © Marcela Grassi
写真 © Marcela Grassi
© Marcela Grassi
図面 © sbA
建築家
sandy brunner Architecture
場所
Barcelona
2013
クライエント
Private
チーム
Sandy Brunner

Refurbishment of an apartment in Eixample. the character given to each room is unique, suplied by the changing colours of the walls. The table contrasts the old and the new of the place with a thigh wood broken on its long axis in order to give access to wire connections. The notable long proportion allows a multiple functionality, becoming the central object of the living room.

関連したプロジェクト

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Magazine

sandy brunner Architecture によるその他のプロジェクト

Cage Gallery + Coworking
Barcelona
Súper Coffee & Food
Barcelona
Apartment Ciutat Vella
Barcelona
Office Weirather Wenzel & Partner
Barcelona
Two houses Begur
Begur
Office Red Bull
Barcelona