Apartment Eixample

Barcelona
© Marcela Grassi
Photo © Marcela Grassi
Photo © Marcela Grassi
Photo © Marcela Grassi
Photo © Marcela Grassi
Photo © Marcela Grassi
© Marcela Grassi
Drawing © sbA
Architecten
sandy brunner Architecture
Locatie
Barcelona
Jaar
2013
Klant
Private
Team
Sandy Brunner

Refurbishment of an apartment in Eixample. The character given to each room is unique, suplied by the changing colours of the walls. The table contrasts the old and the new of the place with a thigh wood broken on its long axis in order to give access to wire connections. The notable long proportion allows a multiple functionality, becoming the central object of the living room.

Gerelateerde projecten

  • Gebäudeadaptierungen Rathausbereich - Zwentendorf
    maul-architekten zt gmbh
  • FON - Wohnbau und Kindergarten Fontanastraße
    GERNER GERNER PLUS
  • GOLD - Wohnbau Goldberg
    GERNER GERNER PLUS
  • BENE - Wohnbau Benedikt
    GERNER GERNER PLUS
  • PUCH - Wohnbau Puchsbaumgasse
    GERNER GERNER PLUS

Magazine

Andere projecten van sandy brunner Architecture

Apartment Glòries
Barcelona
Office Terrace Isolutions
Barcelona
Auditorium ESB
Barcelona
Penthouse Sarria
Barcelona
Headquarter Gas Natural - Executive Zone
Barcelona