Apartment Eixample

Barcelona
© Marcela Grassi
Fotografia © Marcela Grassi
Fotografia © Marcela Grassi
Fotografia © Marcela Grassi
Fotografia © Marcela Grassi
Fotografia © Marcela Grassi
© Marcela Grassi
Dibuix © sbA
Architects
sandy brunner Architecture
Localització
Barcelona
Any
2013
Client
Private
Equip
Sandy Brunner

Refurbishment of an apartment in Eixample. The character given to each room is unique, suplied by the changing colours of the walls. The table contrasts the old and the new of the place with a thigh wood broken on its long axis in order to give access to wire connections. The notable long proportion allows a multiple functionality, becoming the central object of the living room.

Projectes relacionats

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Revista

Altres projectes per sandy brunner Architecture

Penthouse Sarria
Barcelona
Apartment Glòries
Barcelona
Office Terrace Isolutions
Barcelona
Auditorium ESB
Barcelona
Headquarter Gas Natural - Executive Zone
Barcelona