Adequacy of outdoor space

Viladecans
写真 © 2gv Arquitectura
写真 © 2gv Arquitectura
写真 © 2gv Arquitectura
写真 © 2gv Arquitectura
写真 © 2gv Arquitectura
建築家
2gv sensibilidad patrimonial
場所
Viladecans
2016

Due to the constraints and the environment of the area of action, it is proposed to make the most of the pre-existence. This is why it is contemplated to enhance and give continuity to the flow of people, reinforced by a series of pergola-type built elements, and natural elements of integration with the user and sustainability.
A dialogue is proposed between a hard concrete tile pavement that reinforces the flow of people, and a landscaped pavement, artificial turf, which limits user access and incorporates a green pavement to the intervention.
On an upper level, a series of pergolas are projected to provide a visual reference and sun protection, inviting to enter the shopping center and enjoy the projected outdoor space. These pergolas clearly mark the entrance from Tecnología Street, as well as from Avenida de la Vila, in Viladecans.

関連したプロジェクト

  • Erweiterung Schulanlage Dorf
    Bürgi Burkhard von Euw
  • Shanghai Suhe MixC World
    KOKAISTUDIOS
  • Welcome to the Stage!
    Kjellander Sjöberg
  • Hovering Kan-Too – Great Bay Area Center Showroom
    Wutopia Lab
  • Stockwell-Rodríguez Residence
    Belmont Freeman Architects

Magazine

2gv sensibilidad patrimonial によるその他のプロジェクト

Diseño de Restaurante en Centro Comercial Las Arenas, Barcelona
Barcelona
Luz del Moncayo new residence
Malón
Hotel Arrey-Alella
Alella
Agroturism Hotel, Artà
Artà, Mallorca
Renovation of a residetial building in Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca