Adequació espai exterior

Viladecans
Fotografia © 2gv Arquitectura
Fotografia © 2gv Arquitectura
Fotografia © 2gv Arquitectura
Fotografia © 2gv Arquitectura
Fotografia © 2gv Arquitectura
Architects
2gv sensibilidad patrimonial
Localització
Viladecans
Any
2016

Pels condicionants i lentorn de la zona dactuació, es proposa aprofitar al màxim les preexistències. És per això que es preveu potenciar i donar continuïtat als fluxos de les persones, reforçat per una sèrie d'elements construïts de tipus pèrgola, i elements naturals d'integració amb l'usuari i la sostenibilitat.
Es planteja un diàleg entre un paviment dur de rajoles de formigó que reforça els fluxos de persones i un paviment tipus enjardinat, de gespa artificial, que limita l'accés de l'usuari i incorpora un paviment verd a la intervenció.
En un nivell superior, es projecten una sèrie de pèrgoles que proporcionen un referent visual i una protecció solar que conviden a entrar al centre comercial ia gaudir de l'espai exterior projectat. Aquestes pèrgoles marquen clarament l'entrada des del carrer de la Tecnologia, així com des de l'Avinguda de la Vila, a Viladecans.

Projectes relacionats

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Revista

Altres projectes per 2gv sensibilidad patrimonial

Nova residencia Luz del Moncayo en Malón
Zaragoza
Diseño de Restaurante en Centro Comercial Las Arenas, Barcelona
Barcelona
Hotel Arrey-Alella
Alella
Hotel Agroturisme Artà
Artà, Mallorca
Restauración de la Iglesia Virgen Del Rio en Tarazona, Zaragoza
Zaragoza