Adequacy of outdoor space

Viladecans
Photo © 2gv Arquitectura
Photo © 2gv Arquitectura
Photo © 2gv Arquitectura
Photo © 2gv Arquitectura
Photo © 2gv Arquitectura
Architectes
2gv sensibilidad patrimonial
Lieu
Viladecans
Année
2016

Due to the constraints and the environment of the area of action, it is proposed to make the most of the pre-existence. This is why it is contemplated to enhance and give continuity to the flow of people, reinforced by a series of pergola-type built elements, and natural elements of integration with the user and sustainability.
A dialogue is proposed between a hard concrete tile pavement that reinforces the flow of people, and a landscaped pavement, artificial turf, which limits user access and incorporates a green pavement to the intervention.
On an upper level, a series of pergolas are projected to provide a visual reference and sun protection, inviting to enter the shopping center and enjoy the projected outdoor space. These pergolas clearly mark the entrance from Tecnología Street, as well as from Avenida de la Vila, in Viladecans.

Projets liés

  • Gebäudeadaptierungen Rathausbereich - Zwentendorf
    maul-architekten zt gmbh
  • FON - Wohnbau und Kindergarten Fontanastraße
    GERNER GERNER PLUS
  • GOLD - Wohnbau Goldberg
    GERNER GERNER PLUS
  • BENE - Wohnbau Benedikt
    GERNER GERNER PLUS
  • PUCH - Wohnbau Puchsbaumgasse
    GERNER GERNER PLUS

Magazine

Autres projets de 2gv sensibilidad patrimonial

Diseño de Restaurante en Centro Comercial Las Arenas, Barcelona
Barcelona
Luz del Moncayo new residence
Malón
Hotel Arrey-Alella
Alella
Agroturism Hotel, Artà
Artà, Mallorca
Renovation of a residetial building in Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca