Headquarter Gas Natural - Executive Zone

Barcelona
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Ragav
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Photo © Ivan Raga
Architectes
sandy brunner Architecture
Lieu
Barcelona
Année
2009
Client
Gas Natural - Fenosa
Équipe
Sandy Brunner

In line with the office design, a more elegant, diplomatic, austere, and warm intervention is chosen for the Gas Natural headquarters. The combination of light with different materials takes center stage, along with remarkable views of the sea and the city.

We can talk about large windows, carefully crafted furniture holistically designed with the overall aesthetic, and spaces tailored for a more private character based on their use.

Warm wooden furniture that can be folded is paired with the dark wooden flooring, contrasting with the light colors of the walls, creating a harmonious play of different illuminations and shadows.

Vinyls are applied to the carpentry and partitions between rooms, providing a distinct rhythm and texture to these divisions. These vinyls simulate bamboo and, along with the fabrics of the curtains, help filter the light according to the user's needs.

Projets liés

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Magazine

Autres projets de sandy brunner Architecture

Apartment Eixample
Barcelona
Penthouse Sarria
Barcelona
Apartment Glòries
Barcelona
Office Terrace Isolutions
Barcelona
Office Isolutions
Barcelona