Headquarter Gas Natural - Executive Zone

Barcelona
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Ragav
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Foto © Ivan Raga
Architekten
sandy brunner Architektur
Standort
Barcelona
Jahr
2009
Bauherrschaft
Gas Natural - Fenosa
Team
Sandy Brunner

In line with the office design, a more elegant, diplomatic, austere, and warm intervention is chosen for the Gas Natural headquarters. The combination of light with different materials takes center stage, along with remarkable views of the sea and the city.

We can talk about large windows, carefully crafted furniture holistically designed with the overall aesthetic, and spaces tailored for a more private character based on their use.

Warm wooden furniture that can be folded is paired with the dark wooden flooring, contrasting with the light colors of the walls, creating a harmonious play of different illuminations and shadows.

Vinyls are applied to the carpentry and partitions between rooms, providing a distinct rhythm and texture to these divisions. These vinyls simulate bamboo and, along with the fabrics of the curtains, help filter the light according to the user's needs.

Dazugehörige Projekte

  • Gebäudeadaptierungen Rathausbereich - Zwentendorf
    maul-architekten zt gmbh
  • FON - Wohnbau und Kindergarten Fontanastraße
    GERNER GERNER PLUS
  • GOLD - Wohnbau Goldberg
    GERNER GERNER PLUS
  • BENE - Wohnbau Benedikt
    GERNER GERNER PLUS
  • PUCH - Wohnbau Puchsbaumgasse
    GERNER GERNER PLUS

Magazin

Andere Projekte von sandy brunner Architecture

Wohnung Eixample
Barcelona
Penthouse Sarria
Barcelona
Apartment Glòries
Barcelona
Office Terrace Isolutions
Barcelona
Auditorium ESB
Barcelona