Headquarter Gas Natural - Executive Zone

Barcelona
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Ragav
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Fotografia © Ivan Raga
Architects
sandy brunner Architecture
Localització
Barcelona
Any
2009
Client
Gas Natural - Fenosa
Equip
Sandy Brunner

In line with the office design, a more elegant, diplomatic, austere, and warm intervention is chosen for the Gas Natural headquarters. The combination of light with different materials takes center stage, along with remarkable views of the sea and the city.

We can talk about large windows, carefully crafted furniture holistically designed with the overall aesthetic, and spaces tailored for a more private character based on their use.

Warm wooden furniture that can be folded is paired with the dark wooden flooring, contrasting with the light colors of the walls, creating a harmonious play of different illuminations and shadows.

Vinyls are applied to the carpentry and partitions between rooms, providing a distinct rhythm and texture to these divisions. These vinyls simulate bamboo and, along with the fabrics of the curtains, help filter the light according to the user's needs.

Projectes relacionats

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Revista

Altres projectes per sandy brunner Architecture

Apartment Eixample
Barcelona
Penthouse Sarria
Barcelona
Apartment Glòries
Barcelona
Office Terrace Isolutions
Barcelona
Apartment Barceloneta II
Barcelona