Edifici Collage

Barcelona
Fotografia © Jose Hevia
© Jose Hevia
© Jose Hevia
© Jose Hevia
© Jose Hevia
© Jose Hevia
Fotografia © Jose Hevia
Architects
Vidal Tomás Arquitectes
Adreça
Carrer del Comte d'Urgell, 08036 Barcelona
Any
2012
Preu
1 milió - 100 milions
Pisos
5-20 pisos

L’Edifici Collage –Centre cultural Teresa Pàmies – és una arquitectura de proximitat, connectada amb el paisatge urbà i les necessitats socials de la ciutat de Barcelona.

Un projecte de ciutat vertical organitzat per estrats horitzontals, on cada una de les plantes té relació amb les altres per mitjà de perforacions i buits . Un edifici d’equipaments que agrupa diversos usos: una escola bressol, una biblioteca, una ludoteca, un centre cívic i una sala d’actes. Cinc programes que demanen una relació estreta amb l’exterior però  comparteixen una sola planta baixa. Aquesta es converteix en un lloc cívic permeable i actiu, que connecta la ciutat circumdant amb l’edifici i el parc a l’interior de l’illa.

El resultat és un collage de diferents parts, un passeig seqüencial d’episodis urbans.

Projectes relacionats

  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten PartGmbB
  • Neubau Einfamilienhaus Liebefeld
    Johannes Saurer Architekt BSA
  • Neubau Sporthalle Sigmaringendorf
    dasch zürn + partner architekten Partnerschaft mbB
  • Guizhou South-Western Monority Ethnic Cultural Center
    West-line Studio

Revista

Altres projectes per Vidal Tomás Arquitectes

Exhibition Mies van der Rohe Award 2015
Barcelona
Casa Alegre
Sant Josep, Ibiza