Apartment Vallvidrera

Barcelona
Photo © Stephan Zähring
Picture © sbA
Drawing © sbA
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Drawing © sbA
Arquitectos
sandy brunner Architecture
Localização
Barcelona
Ano
2006
Cliente
private
Equipa
Sandy Brunner, Bárbara Noguerol Diez, Estanislau Puig Durall

Refurbishment of a long narrow apartment in Vallvidrera's hill. In order to keep the eye on the panoramic view of Barcelona from any point in the apartment, all the existing walls are removed and the new furniture is placed along the corridor creating new stepped spaces.

Projetos relacionados

  • Projektwettbewerb Campus Motel NTB
    FELIX PARTNER Architektur und Design
  • Volksschule Maria Grün
    BERKTOLD WEBER Architekten
  • Stereokitchen
    Paul Kaloustian Architect
  • Cyprus New Museum
    Paul Kaloustian Architect
  • Bürobegrünung ERZ Entsorgung + Recycling, Zürich
    Hydroplant

Revista

Outros projetos por sandy brunner Architecture

Cage Gallery + Coworking
Barcelona
Súper Coffee & Food
Barcelona
Apartment Ciutat Vella
Barcelona
Office Weirather Wenzel & Partner
Barcelona
Two houses Begur
Begur
Office Red Bull
Barcelona