Apartment Vallvidrera

Barcelona
写真 © Stephan Zähring
写真 © Stephan Zähring
写真 © Stephan Zähring
写真 © Stephan Zähring
写真 © Stephan Zähring
写真 © Stephan Zähring
写真 © Stephan Zähring
写真 © sbA
図面 © sbA
図面 © sbA
建築家
sandy brunner Architecture
場所
Barcelona
2006
クライエント
private
チーム
Sandy Brunner, Bárbara Noguerol Diez, Estanislau Puig Durall

Refurbishment of a long narrow apartment in Vallvidrera's hill. In order to keep the eye on the panoramic view of Barcelona from any point in the apartment, all the existing walls are removed and the new furniture is placed along the corridor creating new stepped spaces.

関連したプロジェクト

  • Neubau Laurpark
    Berchtold.Lenzin Landschaftsarchitekten
  • Europäisches Hansemuseum
    WES LandschaftsArchitektur
  • Agristo HQ
    OYO Architects
  • Industrial Park Sports Center
    WES LandschaftsArchitektur
  • Gemeindehaus Horw LU - Totalsanierung & Erweiterung
    raumfalter

Magazine

sandy brunner Architecture によるその他のプロジェクト

Cage Gallery + Coworking
Barcelona
Súper Coffee & Food
Barcelona
Apartment Ciutat Vella
Barcelona
Office Weirather Wenzel & Partner
Barcelona
Two houses Begur
Begur
Office Red Bull
Barcelona