Apartment Vallvidrera

Barcelona
Fotografia © Stephan Zähring
Fotografia © sbA
Dibuix © sbA
Fotografia © Stephan Zähring
Fotografia © Stephan Zähring
Fotografia © Stephan Zähring
Fotografia © Stephan Zähring
Fotografia © Stephan Zähring
Fotografia © Stephan Zähring
Dibuix © sbA
Architects
sandy brunner Architecture
Localització
Barcelona
Any
2006
Client
private
Equip
Sandy Brunner, Bárbara Noguerol Diez, Estanislau Puig Durall

Refurbishment of a long narrow apartment in Vallvidrera's hill. In order to keep the eye on the panoramic view of Barcelona from any point in the apartment, all the existing walls are removed and the new furniture is placed along the corridor creating new stepped spaces.

Projectes relacionats

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Revista

Altres projectes per sandy brunner Architecture

Cage Gallery + Coworking
Barcelona
Súper Coffee & Food
Barcelona
Apartment Ciutat Vella
Barcelona
Office Weirather Wenzel & Partner
Barcelona
Two houses Begur
Begur
Office Red Bull
Barcelona