landscaping of a plot sloping

Barcelona
Foto © 2gv
Foto © 2gv
Architekten
2gv sensibilidad patrimonial
Adresse
calle major de rectores 28, 08017 Barcelona
Jahr
2011
Kosten
0 – 100.000
Stockwerke
1–5 Stockwerke

The project involves the proceedings relating to the grading, leveling and self-containment building plot.

The creation of a horizontal platforms, banks and a series of retaining walls make it possible to enjoy the plot and its subsequent landscaping.

A total of four horizontal platforms, wherever the topography is more favorable to such action are created. The largest of these platforms has a pool. The remaining three are mainly built on the highest part of the plot, to allow views over the height of the building principal. The connections between these platforms is done through a phased way dozing following the natural slope of the land.

Dazugehörige Projekte

  • Dreifachturnhalle Gipf Oberfrick
    Walter Bieler AG
  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects

Magazin

Andere Projekte von 2gv sensibilidad patrimonial

Luz del Moncayo new residence
Malón
Interior design of a house in the old town of Barcelona
Barcelona
Renovation of a residetial building in Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca
Single house in Sant Esteve de Sesrovires
Sant Esteve Sesrovires
Rehabilitation of church of Tórtoles
Tarazona
Architectural rehabilitation of "Centro Aragonés" in Barcelona
Barcelona