Adecuació topográfica i enjardinament d'una parcel·la en pendent

Barcelona
Fotografia © 2gv
Fotografia © 2gv
Architects
2gv sensibilidad patrimonial
Adreça
calle major de rectores 28, 08017 Barcelona
Any
2011
Preu
0 - 100.000
Pisos
1-5 pisos

El projecte contempla les actuacions relatives a l'explanació, anivellament i contenció de la parcel·la lliure d'edificació.

La creació d'unes plataformes horitzontals, talussos i una sèrie de murs de contenció fan possible el gaudi de la parcel·la i la seva posterior enjardinament.

Es creen un total de quatre plataformes horitzontals, allà on la topografia sigui més favorable per a aquesta actuació. La major d'aquestes plataformes conté una piscina. Les tres restants es construeixen principalment a la zona més alta de la parcel·la, per a permetre les vistes per sobre de l'alçada de l'edificació principal.La connexions entre aquestes plataformes es realitza mitjançant un camí escalonat esplanat seguint el pendent natural del terreny.

Projectes relacionats

  • Dreifachturnhalle Gipf Oberfrick
    Walter Bieler AG
  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects

Revista

Altres projectes per 2gv sensibilidad patrimonial

Nova residencia Luz del Moncayo en Malón
Zaragoza
Diseny interior d'un habitatge en el casc antic de Barcelona
Barcelona
Intervenció sobre un edifici catalogat
Sant Andreu de la Barca
Habitatge unifamiliar
Sant Esteve de Sesrovires
Restauració de la esglesia Tortoles
Tarazona
Gestió i manteniment de la seu del centre Aragones de Barcelona
Barcelona