照片 © 2gv
照片 © 2gv

landscaping of a plot sloping

 回到项目列表
地址
calle major de rectores 28, 08017 Barcelona
年份
2011
费用
0 - 10万
楼层
1-5层

The project involves the proceedings relating to the grading, leveling and self-containment building plot.

The creation of a horizontal platforms, banks and a series of retaining walls make it possible to enjoy the plot and its subsequent landscaping.

A total of four horizontal platforms, wherever the topography is more favorable to such action are created. The largest of these platforms has a pool. The remaining three are mainly built on the highest part of the plot, to allow views over the height of the building principal. The connections between these platforms is done through a phased way dozing following the natural slope of the land.

以下出品方的其他项目 2gv sensibilidad patrimonial

Diseño de Restaurante en Centro Comercial Las Arenas, Barcelona
Barcelona
Luz del Moncayo new residence
Malón
Hotel Arrey-Alella
Alella
Agroturism Hotel, Artà
Artà, Mallorca
Restauración de la Iglesia Virgen Del Rio en Tarazona, Zaragoza
Zaragoza