Photo © 2gv
Photo © 2gv

landscaping of a plot sloping

 Voltar à lista de projetos
Endereço
calle major de rectores 28, 08017 Barcelona
Ano
2011
Custo
0 - 100K
Pisos
1-5 Stories

The project involves the proceedings relating to the grading, leveling and self-containment building plot.

The creation of a horizontal platforms, banks and a series of retaining walls make it possible to enjoy the plot and its subsequent landscaping.

A total of four horizontal platforms, wherever the topography is more favorable to such action are created. The largest of these platforms has a pool. The remaining three are mainly built on the highest part of the plot, to allow views over the height of the building principal. The connections between these platforms is done through a phased way dozing following the natural slope of the land.

Outros projetos por 2gv sensibilidad patrimonial

Luz del Moncayo new residence
Malón
Interior design of a house in the old town of Barcelona
Barcelona
Renovation of a residetial building in Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca
Single house in Sant Esteve de Sesrovires
Sant Esteve Sesrovires
Rehabilitation of church of Tórtoles
Tarazona
Architectural rehabilitation of "Centro Aragonés" in Barcelona
Barcelona