Photo © Stephan Zähring
Picture © sbA
Drawing © sbA
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Drawing © sbA
Photo © sbA

Apartment Vallvidrera

 Terug naar projectenlijst
Locatie
Barcelona
Jaar
2006
Klant
private
Team
in collaboration with Bárbara Noguerol Diez + Estanislau Puig Durall Arquitectos

Refurbishment of a long narrow apartment in Vallvidrera's hill. In order to keep the eye on the panoramic view of Barcelona from any point in the apartment, all the existing walls are removed and the new furniture is placed along the corridor creating new stepped spaces.

Andere projecten van sandy brunner Architecture

Apartment Eixample
Barcelona
Penthouse Sarria
Barcelona
Apartment Glòries
Barcelona
Súper Coffee & Food
Barcelona
Cage Gallery + Coworking
Barcelona