Photo © Stephan Zähring
Image © sbA
Dessin © sbA
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Dessin © sbA
Photo © sbA

Apartment Vallvidrera

 Retour à la liste des projets
Lieu
Barcelona
Année
2006
Client
private
Équipe
in collaboration with Bárbara Noguerol Diez + Estanislau Puig Durall Arquitectos

Refurbishment of a long narrow apartment in Vallvidrera's hill. In order to keep the eye on the panoramic view of Barcelona from any point in the apartment, all the existing walls are removed and the new furniture is placed along the corridor creating new stepped spaces.

Autres projets de sandy brunner Architecture

Apartment Eixample
Barcelona
Apartment Glòries
Barcelona
Penthouse Sarria
Barcelona
Súper Coffee & Food
Barcelona
Cage Gallery + Coworking
Barcelona