Floating Box House

Austin, Texas, アメリカ
建築家
GLUCK+
2006

Standing amid a grove of two hundred landmarked live oaks, significant portions of this house were built below grade to maintain the rural landscape of the site. Between the ground plane and the floating box is an entirely transparent glassed enclosure that gives the living room, dining room, and kitchen unobstructed views of the natural surroundings on one side and the Austin skyline on the other. The stainless steel structure holds all the mechanicals for the house and produces the illusion of a wall-less space and a floating box above.

Moving through the building, the sectional complexities add to the spatial experiences inside and outside the house. The sunken courtyard, formed by a sharp cut in the earth, connects the ground floor to the transparent living room by an upward-sloping grass ramp. This ramp becomes the roof of the buried sections, with skylights cutting through the grass to provide natural light for the spaces below.

関連したプロジェクト

  • Lifestyle Finland
    Lien Tran Interior Design
  • The Wellness Loft
    Lien Tran Interior Design
  • イソップ 新宿店
    二俣公一/ケース・リアル, 二俣スタジオ
  • Gallery COMMON
    二俣公一/ケース・リアル, 二俣スタジオ
  • 海のレストラン
    二俣公一/ケース・リアル, 二俣スタジオ

Magazine

GLUCK+ によるその他のプロジェクト

Duke University Marine Laboratory
Beaufort, North Carolina, アメリカ
Farmhouse with Lap Pool
Worcester, New York, アメリカ
Bar House
Aspen, Colorado, アメリカ
Bronx Preparatory Charter School, Bronx
Bronx, New York, アメリカ
Cary Leeds Center for Tennis & Learning
Bronx, New York, アメリカ