Foto © 2gv Arquitectura
Foto © 2gv Arquitectura
Foto © 2gv Arquitectura
Foto © 2gv Arquitectura
Foto © 2gv Arquitectura

Adequacy of outdoor space

 Zurück zur Projektliste
Standort
Viladecans
Jahr
2016

Due to the constraints and the environment of the area of action, it is proposed to make the most of the pre-existence. This is why it is contemplated to enhance and give continuity to the flow of people, reinforced by a series of pergola-type built elements, and natural elements of integration with the user and sustainability.
A dialogue is proposed between a hard concrete tile pavement that reinforces the flow of people, and a landscaped pavement, artificial turf, which limits user access and incorporates a green pavement to the intervention.
On an upper level, a series of pergolas are projected to provide a visual reference and sun protection, inviting to enter the shopping center and enjoy the projected outdoor space. These pergolas clearly mark the entrance from Tecnología Street, as well as from Avenida de la Vila, in Viladecans.

Andere Projekte von 2gv sensibilidad patrimonial

Diseño de Restaurante en Centro Comercial Las Arenas, Barcelona
Barcelona
Hotel Arrey-Alella
Alella
Agroturism Hotel, Artà
Artà, Mallorca
Restauración de la Iglesia Virgen Del Rio en Tarazona, Zaragoza
Zaragoza
Renovation of a residetial building in Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca