Fotografia © 2gv Arquitectura
Fotografia © 2gv Arquitectura
Fotografia © 2gv Arquitectura
Fotografia © 2gv Arquitectura
Fotografia © 2gv Arquitectura

Adequació espai exterior

 Torna enrere a la llista de projectes
Localització
Viladecans
Any
2016

Pels condicionants i lentorn de la zona dactuació, es proposa aprofitar al màxim les preexistències. És per això que es preveu potenciar i donar continuïtat als fluxos de les persones, reforçat per una sèrie d'elements construïts de tipus pèrgola, i elements naturals d'integració amb l'usuari i la sostenibilitat.
Es planteja un diàleg entre un paviment dur de rajoles de formigó que reforça els fluxos de persones i un paviment tipus enjardinat, de gespa artificial, que limita l'accés de l'usuari i incorpora un paviment verd a la intervenció.
En un nivell superior, es projecten una sèrie de pèrgoles que proporcionen un referent visual i una protecció solar que conviden a entrar al centre comercial ia gaudir de l'espai exterior projectat. Aquestes pèrgoles marquen clarament l'entrada des del carrer de la Tecnologia, així com des de l'Avinguda de la Vila, a Viladecans.

Altres projectes per 2gv sensibilidad patrimonial

Diseño de Restaurante en Centro Comercial Las Arenas, Barcelona
Barcelona
Nova residencia Luz del Moncayo en Malón
Zaragoza
Hotel Arrey-Alella
Alella
Hotel Agroturisme Artà
Artà, Mallorca
Restauración de la Iglesia Virgen Del Rio en Tarazona, Zaragoza
Zaragoza