House Txell

Martorelles
Disegno © sbA
Disegno © sbA
Disegno © sbA
Disegno © sbA
Disegno © sbA
Disegno © sbA
Disegno © sbA
Disegno © sbA
Disegno © sbA
Disegno © sbA
Architetti
sandy brunner Architecture
Sede
Martorelles
Anno
2020
Team
Sandy Brunner, Maria Puebla Escola

On a narrow plot with a slight slope towards the south, we propose the project of a courtyard house, a very common typology in the mediterranean climate, which allows the extension of the living space from the inside to the outside.

Likewise, the aim is to create private spaces by minimising exposure to neighbours, opening up the house to the interior courtyards and to the south to enjoy the views of nature.

The kitchen becomes the link between the two volumes that make up the house. This element, conceived also as a transit area, becomes an interior garden with a very strong connection to the garden.

On the south facade, a pergola becomes the porch of the living room. The perforated brick walls which protect this exterior living space, due to its geometric openings, creates pattern of shadows

Progetti collegati

  • Dialogue Center “Przełomy”
    KWK Promes architect
  • Hotel in Czorsztyn
    KWK Promes architect
  • Farmhouse with Lap Pool
    GLUCK+
  • Bar House
    GLUCK+
  • Bronx Preparatory Charter School, Bronx
    GLUCK+

Rivista

Altri progetti di sandy brunner Architecture

Cage Gallery + Coworking
Barcelona
Súper Coffee & Food
Barcelona
Apartment Ciutat Vella
Barcelona
Office Weirather Wenzel & Partner
Barcelona
Two houses Begur
Begur
Office Red Bull
Barcelona