Pediatric Cancer Center al Hospital Sant Joan de Déu

Esplugues de Llobregat
Visualització © Pinearq
Visualització © Pinearq
Visualització © Pinearq
Visualització © Pinearq
Visualització © Pinearq
Visualització © Pinearq
Architects
PINEARQ
Adreça
Pg. de Sant Joan de Déu, 2, 08950 Esplugues de Llobregat
Any
2020
Equip
Alberto de Pineda, Roberto Cortés, Carla Romagosa, Begoña Rodríguez, Jenicá Craiu, Alexandra Demetriu

El nou Cancer Center pediàtric de l’Hospital Sant Joan de Déu es localitza al costat nord-oest de la ciutat, sobre una de les principals vies artèries i d’esquena a la muntanya que limita Barcelona. Aquest centre ocupa l’edifici docent existent; per aquest projecte, es modifiquen la disposició i la distribució presents, s’aprofita el desnivell per a créixer en alçada, s’unifica la façana i es projecta una passarel•la de connexió amb l’edifici principal de l’hospital.

La reforma i ampliació es produeix en etapes. Es manté el revestiment exterior que es complementa amb una façana ventilada a les zones ampliades. Aquest canvi es reforça amb l’extensió de les finestres i amb els elements verticals de protecció solar.

Projectes relacionats

  • The Yas Hotel
    Asymptote Architecture
  • 166 Perry Street
    Asymptote Architecture
  • F & B Pavilion
    A*PT Architecture
  • A. E. Smith School Library
    A*PT Architecture
  • Camera Jewel House
    Tonkin Liu

Revista

Altres projectes per PINEARQ

Hospital Beatriz Ângelo
Loures, Portugal
Hospital Marina Salud de Dénia
Dénia
Reforma i ampliació de l'Hospital Asil de Granollers
Granollers
Hospital Doctor Moisés Broggi
Sant Joan Despí
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Barcelona
Hospital Universitari QuirónSalud Madrid
Pozuelo de Alarcón