Consultori Local a Santa Agnés de Malanyanes

Santa Agnès de Malanyanes
Fotografia © PMMT
Fotografia © Lluís Sans
Fotografia © Lluís Sans
Fotografia © Lluís Sans
Fotografia © Lluís Sans
Fotografia © Lluís Sans
Fotografia © Lluís Sans
Fotografia © Lluís Sans
Fotografia © Lluís Sans
Fotografia © Lluís Sans
Architects
PMMT
Localització
Carrer Migjorn, 08430 Santa Agnès de Malanyanes
Any
2007

Aquest centre de Salut se situa en un solar a final d'un vessant on comparteix usos amb una zona verda d'ús públic, el projecte identifica aquesta situació i li dóna resposta convertint-se en el final d'aquest mantell vegetal que és el parc, enterrant part de l'edificació i enjardinant la seva coberta amb la vegetació autòctona generant així una continuïtat amb la zona verda i fusionant-se així amb el. Les finestres han estat protegides amb llepis de tons verds per potenciar la continuïtat del vessant i per garantir el control solar i la privadesa dins del centre.

Projectes relacionats

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Revista

Altres projectes per PMMT

Hospital Paramètric de Puyo
Puyo, Ecuador
Mercat Municipal a Creixell
Creixell
Centre d’investigació I Innovació Quirúrgica traslacional
Hospitalet de Llobregat
Parc de Bombers a Llançà
Llançà
Habitatges Bioclimàtics a Les Borges Blanques
Les Borges Blanques