Campus de Ciències de la Salut de Bellvitge

L'Hospitalet de Llobregat
Fotografia © Juny Brullet
Fotografia © Juny Brullet
Fotografia © Juny Brullet
Fotografia © Juny Brullet
Fotografia © Juny Brullet
Fotografia © Juny Brullet
Architects
PINEARQ
Localització
Feixa Llarga, s/n, 08907 L'Hospitalet de Llobregat
Any
2013
Equip
Alberto de Pineda, Paula Pestana, Nuno Guerreiro, Maria Duran, José Olagüe, Ariadna Pérez, Ricard Gratacós

Aquest projecte forma part de l’ampliació del nou Campus de Ciències de la Salut de Bellvitge de la Universitat de Barcelona (UB), localitzat al sud de Barcelona. El nou edifici es un gran volum horitzontal amb una planta baixa d’accés públic que es relaciona directament amb l’espai públic renovat.

Aquesta edificació es disposa de manera perpendicular i adjacent a l’aulari existent per tenir una connexió fàcil i directa. La base de l’edifici es materialitza amb murs de formigó i grans panys de vidre, i la resta de volum varia segons el programa que acull i l’orientació. L’edifici es converteix en un aglutinador social del campus en creixement.

Projectes relacionats

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Revista

Altres projectes per PINEARQ

Plataforma de Serveis de Vilanova i la Geltrú
Vilanova i la Geltrú
Edifici per a Transtorns Mentals Severs del Parc Hospitalari Martí i Julià
Salt
Consultes Externes del Hospital del Mar
Barcelona
Nou Hospital del Nen i Maternitat de l'Hospital Sant Tomàs
Panamá, Panama
Reforma i ampliació de l'Hospital Asil de Granollers
Granollers