© Paul Warchol

Bar House

 Voltar à lista de projetos
Ano
2005

This large family house is located on a deep narrow valley, bounded by a river on one edge and a road on the other. The winter weather is severe, and the sun reaches the bottom of the valley only from the south. Unlike the surrounding houses, this house runs perpendicular to the valley to maximize the southern exposure. The linear program allows each room to receive the southern exposure and provides spectacular views of the valley.

Outros projetos por GLUCK+

Little Ajax Affordable Housing
Aspen, USA
Bronx Preparatory Charter School, Bronx
Bronx, New York, USA
Scholar's Library
New York, USA
The East Harlem School
Harlem, New York, New York, USA
Floating Box House
Austin, Texas, USA
Little Sisters of the Assumption Family Health Service
Harlem, New York, New York, USA