Dibuix © sbA
Dibuix © sbA
Dibuix © sbA
Dibuix © sbA
Dibuix © sbA
Dibuix © sbA
Dibuix © sbA
Dibuix © sbA
Dibuix © sbA
Dibuix © sbA
Fotografia © sbA

House Txell

 Torna enrere a la llista de projectes
Localització
Martorelles
Any
2020
Equip
Sandy Brunner, Maria Puebla Escola

On a narrow plot with a slight slope towards the south, we propose the project of a courtyard house, a very common typology in the mediterranean climate, which allows the extension of the living space from the inside to the outside.

Likewise, the aim is to create private spaces by minimising exposure to neighbours, opening up the house to the interior courtyards and to the south to enjoy the views of nature.

The kitchen becomes the link between the two volumes that make up the house. This element, conceived also as a transit area, becomes an interior garden with a very strong connection to the garden.

On the south facade, a pergola becomes the porch of the living room. The perforated brick walls which protect this exterior living space, due to its geometric openings, creates pattern of shadows

Altres projectes per sandy brunner Architecture

Apartment Eixample
Barcelona
Apartment Glòries
Barcelona
Penthouse Sarria
Barcelona
House in Sitges II
Sitges
Apartment Ciutat Vella
Barcelona