Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra

Edifici Socio-sanitari del Parc Hospitalari Martí i Julià

 Torna enrere a la llista de projectes
Adreça
Avda. Doctor Castany, 90, 17190 Salt
Any
2009
Equip
Alberto de Pineda, Manuel Brullet, Alfonso de Luna, M. Àngels Manchado, Maria Francesca Cirrincione, Maria Ballesteros, Ariadna Pérez

Aquest edifici és la darrera fase del Parc Hospitalari de Sant, a Girona. Es localitza en una en desenvolupament però urbanitzada, de manera que l’edificació ha d’integrar-se al context existent davant les vies regionals i un espai lliure enjardinat.

La residència per a gent gran es va disposar al voltant d’un nucli central conformat per les àrees de serveis generals i de recolzament. Els patis, que connecten tots els serveis, organitzen aquests espais en tres pavellons. La distribució interior, la llum natural i les visuals faciliten l’ús per part dels usuaris, de manera que poden reconèixer i orientar-se als espais. La seguretat i el control del complex estan garantits per la presència d’espais de relació i d’estar.

Altres projectes per PINEARQ

Hospital Beatriz Ângelo
Loures, Portugal
Hospital Marina Salud de Dénia
Dénia
Reforma i ampliació de l'Hospital Asil de Granollers
Granollers
Hospital Doctor Moisés Broggi
Sant Joan Despí
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Barcelona
Hospital Universitari QuirónSalud Madrid
Pozuelo de Alarcón