© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula
© Adrià Goula

"La Nau" Espai Jove i de Creació

 Torna enrere a la llista de projectes
Adreça
Carrer Arquímedes 8, 08210 Barberà del Vallès
Any
2020
Preu
100.000 - 1 milió
Pisos
1-5 pisos
Client
AMB - ÀREA METROPOLITANA DE BARCELONA, AJUNTAMENT DE BARBERÀ DEL VALLÈS
Equip
Col.laboradors Arquitectura: Laura Bigas - Amàlia Casals - Josep. M Cubí - Ester Serradell (arquitectes), Col.laboradors Estructura: DSM Arquitectes - Samuel Molist (arquitecte), Col.laboradors Instal.lacions: Teyle - Técnica y Legalización SLP, Arquitectura Tècnica: Bernat Ros (arquitecte tècnic), Col.laboradors Amidaments i Pressupost: Control y Gestión de Obras y Proyectos SLP - Àngel Gil - Joan Just Caro (arquitectes tècnics), Constructor: UTE Connecta Barberà (Voltes Connecta SLU-Voltes SLU)

La Nau, un espai jove i de creació a Barberà del Vallès, neix a partir de la reforma interior d’una nau industrial, que es transforma en equipament cultural. L’espai promou activitats de creació i difusió artística, concerts i activitats de lleure i formació per als joves.

La proposta aprofita les virtuts de la nau existent com a espai cobert, ben il•luminat, polivalent i primera pell protectora de grans dimensions, idoni per acollir activitats múltiples. A l’interior crea una segona envolvent més petita, com una caixa de fusta, per desenvolupar-hi les activitats con-cretes que necessiten aïllament tèrmic i acústic com ara tallers, aules i bucs d’assaig.

L’estructura de la nau manté l’estat original, amb la traça de pintures i acabats de reformes ante-riors. El desnivell existent entre l’accés i la planta baixa de la Nau permet crear un gran vestíbul com un balcó sobre la resta de l’espai utilitzable per a espectacles i activitats de diferents formats.

La caixa construïda a l’interior a partir d’una estructura metàl•lica i parets de tancament de fusta es mostra com una nova façana abocada sobre aquest gran buit interior.

Altres projectes per Meritxell Inaraja i Genís

Arxiu Històric Comarcal del Garraf
Vilanova i la Geltrú
Arxiu Històric Comarcal de la Ribera d'Ebre
Móra d'Ebre
Restauració de les muralles de Vic
Vic
Restauració del Castell de la Tossa de Montbui
Santa Margarida de Montbui
La Seca - 2
Barcelona