High Resolution Specialties Center And Hospital

Córdoba
Vista aèrea de l'edifici lineal principal i les 4 pintes sanitàries.
Vista aèrea de l'edifici lineal principal i les 4 pintes sanitàries.
Façana lateral.
Entrada Principal de l'Hospital.
Façana posterior amb lames fotovoltaiques.
Vista interior del passadís amb les lames fotovoltaiques.
Pati entre pintes.
建筑师
Llongueras Clotet Arquitectes
地址
Calle Isla Lanzarote 30, 14011 Córdoba
年份
2011
Colaborators

SENER ingenieria

Complex program involving the connection of three buildings into a single structure. The comb-shaped layout features large courtyards. Access to the complex is provided with a linear structure along the main street.

The adaptation to the urban scale of the environment involves isolated buildings, creating a volumetric fragmentation and a series of step-backs that allow carving out public space around the Centre.

Essentially horizontal volumetric composition resulting in a unique public building. Low-rise, open-space building to allow large crowds inside, facilitating movement with different exits to the outside. PV panel facade to produce renewable energy and protect interior spaces from the sun.

相关项目

  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG
  • Golf-Park Aarau West
    Husistein & Partner AG

杂志

以下出品方的其他项目 Llongueras Clotet Arquitectes

Overflow pool at sea
Port d'Addaia
25 social housing for young
Barcelona
Twin Houses
Es Mercadal
Urbanization of Wagner and Llongueras Square
Barcelona
House in La Costa Brava
La Costa Brava