Single house in Sant Esteve de Sesrovires

Sant Esteve Sesrovires
Photo © 2gv
Photo © 2gv
Photo © 2gv
Photo © 2gv
Photo © 2gv
Photo © 2gv
Arquitectos
2gv sensibilidad patrimonial
Endereço
Camí Reial, 08635 Sant Esteve Sesrovires
Ano
2010
Custo
0 - 100K
Pisos
1-5 Stories

Housingin view the geometry of the plot and programmatic needs arising from the property, resolves to a triangle that almost clogs the buildable area and replicates the shape of the edge of the plot, appropriating by extension and projection of the total plot. On this, a broken floor contains the evening program.

Singularity and comfort – It is conceptually considered as a continuous element folded over itself and forming levitating the ground floor and the first floor wraps.

2GV customer equity sensitivity provides specific answers to their needs, creating a unique work while a comfortable home complying with the agreed budget.

Projetos relacionados

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Revista

Outros projetos por 2gv sensibilidad patrimonial

Luz del Moncayo new residence
Malón
landscaping of a plot sloping
Barcelona
Interior design of a house in the old town of Barcelona
Barcelona
Renovation of a residetial building in Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca
Rehabilitation of church of Tórtoles
Tarazona
Architectural rehabilitation of "Centro Aragonés" in Barcelona
Barcelona