Tavèrnoles civic center

Tavèrnoles
Photo © Colomer-Aceves Arquitectes S.L.P.
Photo © Colomer-Aceves Arquitectes S.L.P.
Architecten
Colomer-Aceves Arquitectes
Adres
C/ Montseny 2, 08519 Tavèrnoles
Jaar
2011
Kosten
100K - 1M
Verhalen
1-5 Stories

The project wants to solve the lack of space for public services in “Tavèrnoles”. For this reason, the building wants to be flexible to allow people to adapt it to their willing. The new building is close to the town hall, where you can get by a stairway. It is half buried with a public square above.

The building is composed by two volumes with a “patio” between them. This area allows people to see the church from below and introduces light inside the whole building. The roof has two parts: a green area and a paved one. This area allows people to make small shows.

The intersection of needs forms the cultural center.

Gerelateerde projecten

  • Neubau Staatsanwaltschaft Ulm
    Schulz und Schulz
  • Studie Crusch
    CAVIGELLI & ASSOCIATES AG
  • Wohnungsbau "Wilhelms IX" Wiesbaden
    BGF+ Architekten PartGmbB
  • London Kensington
    TERRAZA BALEAR SL
  • Son Paraiba
    TERRAZA BALEAR SL

Magazine

Andere projecten van Colomer-Aceves Arquitectes

Renovation of a kitchen, dining room and living room
Els Hostalets de Balenyà
Casa Bassols’ restoration and extension works
Vic
Single family house in La Garriga
La Garriga
Single family house in Gurb
Gurb
Ca l’Anton’s restoration
Batet de la Serra
Single family house in Gurb
Gurb