S'aconsegueix confondre l'aigua de la piscina amb la de la mar
Photo © Lluís Casals
Les grades de marés, un material autòcton de l'illa de Menorca.
Photo © Lluís Casals
Cantera a Ciutadella a la vora de la mar. Imatge típicament menorquina, inspiració del projecte
Photo © Lluís casals
Vista aèrea de l'espai de la piscina i entorns
Photo © Lluís Casals
Els elements de l'illa: la fusta, el marés i l'aigua de Menorca.
Photo © Lluís Casals
Volumetria per estudiar l'adaptació del projecte a la pendent del solar.
Secció de l'adaptació del projecte a la pendent existent del solar.
L'extrem de la piscina simulant la proa d'un vaixell
Photo © Lluís Casals
Connexió entre terrassa superior amb la cota de la piscina mitjançant grades
Photo © Lluís casals

Overflow pool at sea

 Terug naar projectenlijst
Adres
particular garden, 07740 Port d'Addaia
Jaar
2011

A swimming pool between a house’s terrace and the sea.

Wonderful scenery on the island of Menorca.

Local geology marked by sandstone.

The pool evokes the image of traditional sandstone. The steep slope of the site has become an attractive formal appeal. We chose an infinity pool to connect the three key elements separated by the steep slope: house, pool and sea. The end result is that the pool and the sea seem to overlap. The pool’s salt water reduces the use of chemicals and translates into maintenance savings. The pool likewise requires no chlorine.

Andere projecten van Llongueras Clotet Arquitectes

High Resolution Specialties Center And Hospital
Córdoba
25 social housing for young
Barcelona
Twin Houses
Es Mercadal
Urbanization of Wagner and Llongueras Square
Barcelona
House in La Costa Brava
La Costa Brava