Overflow pool at sea

Port d'Addaia
S'aconsegueix confondre l'aigua de la piscina amb la de la mar
写真 © Lluís Casals
Les grades de marés, un material autòcton de l'illa de Menorca.
写真 © Lluís Casals
Cantera a Ciutadella a la vora de la mar. Imatge típicament menorquina, inspiració del projecte
写真 © Lluís casals
Vista aèrea de l'espai de la piscina i entorns
写真 © Lluís Casals
Els elements de l'illa: la fusta, el marés i l'aigua de Menorca.
写真 © Lluís Casals
Volumetria per estudiar l'adaptació del projecte a la pendent del solar.
Secció de l'adaptació del projecte a la pendent existent del solar.
L'extrem de la piscina simulant la proa d'un vaixell
写真 © Lluís Casals
Connexió entre terrassa superior amb la cota de la piscina mitjançant grades
写真 © Lluís casals
建築家
Llongueras Clotet Arquitectes
住所
particular garden, 07740 Port d'Addaia
2011

A swimming pool between a house’s terrace and the sea.

Wonderful scenery on the island of Menorca.

Local geology marked by sandstone.

The pool evokes the image of traditional sandstone. The steep slope of the site has become an attractive formal appeal. We chose an infinity pool to connect the three key elements separated by the steep slope: house, pool and sea. The end result is that the pool and the sea seem to overlap. The pool’s salt water reduces the use of chemicals and translates into maintenance savings. The pool likewise requires no chlorine.

関連したプロジェクト

  • Dreifachturnhalle Gipf Oberfrick
    Walter Bieler AG
  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Magazine

Llongueras Clotet Arquitectes によるその他のプロジェクト

High Resolution Specialties Center And Hospital
Córdoba
25 social housing for young
Barcelona
Twin Houses
Es Mercadal
Urbanization of Wagner and Llongueras Square
Barcelona
House in La Costa Brava
La Costa Brava