Calella

Calella de Palafrugell
Architetti
COMA Arquitectura
Indirizzo
Passeig de la Torre, Calella de Palafrugell
Anno
2015
Costo
100K - 1M
Piani
1-5 Piani
Team
Greek, Eva Cotma

Refurbishment of a Catalan Architectural Heritage Building. The project transforms the house completely preserving the original atmosphere created by Architect Francesc Mitjans in 1960’s. The challenge of the assignment was to fully rehabilitate the building adapting it to current living standards. It was also necessary to connect all the floors and the beach using a new elevator that was excavated into the granite rock, in the house’s foundations. Every floor in this house had its own personality and we tried to recover them and preserve the original spirit so they can work as three independent dwellings.

Progetti collegati

  • inklusives Wohnquartier
    czerner göttsch architekten
  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape
  • Tongnan Dafosi Wetland Park
    Turenscape

Rivista

Altri progetti di COMA Arquitectura

Liceo Frances Access
Centre for Comparative Medicine and Bioimage
Badalona
Sagrada Familia Cloisters
Barcelona
La vaqueria
Barcelona
Julian lopez Flagship Store
Barcelona
Finlandia
Barcelona