Zona de parterres que ordenen la circulació.
Foto © Lluís Casals
Zona d'estar i zona d'esbarjo de gossos.
Foto © Lluís Casals
Parterre i mobiliari urbà.
Foto © Lluís Casals
Zona ajardinada de la plaça.
Paviment de peces prefabricades de formigó amb alternança de peces allargades de formigó amb incrustacions d'acer inoxidable per les lletres i de cortén per les onades.
Estructures de malla electrosoldada per a conduir la vegetació que acompanya el recorregut peatonal principal de la plaça.
Planta amb esquema dels parterres de vegetació.

Urbanization of Wagner and Llongueras Square

 Torna alla Lista di Progetti
Indirizzo
plaça de wagner 7, 08017 Barcelona
Anno
2011

New concept of sustainable public space. Large ground floor and car park in the basement (8000m²) in Barcelona, designed entirely with LED lighting to minimise maintenance costs. The proposal establishes a string of chained green slopes that structure and link the space, eliminating unevenness and architectural barriers. Behind these slopes there are playgrounds, a parking ramp, access to driveways, a dog exercise area, access roads and leisure areas. The elevated slopes and vertical gardening walls camouflage the location of the underground car park.

Altri progetti di Llongueras Clotet Arquitectes

Overflow pool at sea
Port d'Addaia
High Resolution Specialties Center And Hospital
Córdoba
25 social housing for young
Barcelona
Twin Houses
Es Mercadal
House in La Costa Brava
La Costa Brava