Centre cívic de Tavèrnoles

Tavèrnoles
Fotografia © Colomer-Aceves Arquitectes S.L.P.
Fotografia © Colomer-Aceves Arquitectes S.L.P.
Architects
Colomer-Aceves Arquitectes
Adreça
C/ Montseny 2, 08519 Tavèrnoles
Any
2011
Preu
100.000 - 1 milió
Pisos
1-5 pisos

El projecte busca solucionar la manca d’espai per serveis públics a Tavèrnoles. Per aquest motiu, l’edifici pretén ser flexible per adaptar-se a les necessitats de la gent. El nou edifici es situa proper a l’ajuntament, on pots arribar a través d’una escala. Aquest està mig enterrat amb una plaça pública a sobre.

L’edifici es composa de dos volums amb un pati al mig. Aquest espai permet veure l’església des de sota i introdueix llum a l’interior de l’edifici. La plaça té dues parts: una zona verda i una zona pavimentada. Aquest espai permet fer petits espectacles.

L’encreuament de necessitats forma el centre cultural.

Projectes relacionats

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Revista

Altres projectes per Colomer-Aceves Arquitectes

Reforma d'una cuina, menjador i sala d'estar
Els Hostalets de Balenyà
Reforma i ampliació de l’antiga Casa Bassols
Vic
Habitatge unifamiliar aïllat a La Garriga
La Garriga
Habitatge unifamiliar aïllat a Gurb
Gurb
Rehabilitació de Ca l’Anton
Batet de la Serra
Habitatge unifamiliar aïllat a Grub
Gurb