Reforma i ampliació de l'Hospital Asil de Granollers

Granollers
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Fotografia © Fernando Guerra
Architects
PINEARQ
Adreça
Avda. Francesc Ribes, s/n, 08402 Granollers
Any
2010
Equip
Alberto de Pineda, Juan García, Pedro Pombinho, Gerardo Solera

L’Hospital Asil es localitza en una zona urbana consolidada de Granollers, municipi al nord-oest de Barcelona. La intervenció suposa l’ampliació d’una edificació catalogada com a històrica d’estil modernista.

El nou volum s’adapta al desnivell del terreny amb zones semi-enterrades. Amb aquest projecte es soluciona la dolenta comunicació entre els pavellons existents, i es creen patis que relacionen totes les dependències. La façana de la nova implantació es planteja neutra per potenciar el valor de l’edifici existent.

Projectes relacionats

  • Centillion Sofia
    DIN A4 Architektur
  • Joe and Rika Mansueto Library
    L-Plan Lighting Design
  • Terra Mineralia, Schloß Freudenstein
    L-Plan Lighting Design
  • シャングリ・ラホテル東京
    ワークテクト
  • 日本平ホテル
    ワークテクト

Revista

Altres projectes per PINEARQ

Hospital Beatriz Ângelo
Loures, Portugal
Hospital Marina Salud de Dénia
Dénia
Hospital Doctor Moisés Broggi
Sant Joan Despí
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Barcelona
Hospital Universitari QuirónSalud Madrid
Pozuelo de Alarcón
Laboratori Antidoping a Doha
Doha, Qatar