Sala petita del Centre Recreatiu

Monistrol de Calders
Fotografia © Eduard Selva
Fotografia © Eduard Selva
Fotografia © Eduard Selva
Fotografia © Eduard Selva
Fotografia © Eduard Selva
Architects
Colomer-Aceves Arquitectes
Adreça
C/ Camp de Futbol s/n, 08275 Monistrol de Calders
Any
2010
Preu
0 - 100.000
Pisos
1-5 pisos

El projecte consisteix en reformar un antic galliner per fer-ne una sala polivalent. L’espai principal és com un element de mobiliari flotant al mig d’un escenari, on l’espectador esdevé actor.

L’element de mobiliari és un espai cilíndric amb un petit escenari mòbil i 82 seients. El material principal és la cortina de vellut vermella, element típic al teatre, fet que permet adaptar i modificar l’espai per fer-hi conferències, exposicions o el que sigui necessari.

Projectes relacionats

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Revista

Altres projectes per Colomer-Aceves Arquitectes

Reforma d'una cuina, menjador i sala d'estar
Els Hostalets de Balenyà
Reforma i ampliació de l’antiga Casa Bassols
Vic
Habitatge unifamiliar aïllat a La Garriga
La Garriga
Habitatge unifamiliar aïllat a Gurb
Gurb
Rehabilitació de Ca l’Anton
Batet de la Serra
Habitatge unifamiliar aïllat a Grub
Gurb