Hammersmith

London, Great Britain
Architects
Studio RHE
Any
2015

Client
Blenheim Chalcot
 
Location
London
 
Area
2,000m2
 
Cost
N/A
 
Completion
2015
 

Designed to create a new co-working environment and engender better communication between disparate but inter related companies this radical redesign of an existing Office space delivered a new lease of life to a tired building and a vibrant new Cafe and communal meeting area.

Projectes relacionats

  • Red House Villas
    Garbarino Rusin Architects
  • Renovation of Ekies Hotel
    sparch Sakellaridou / Papanikolaou Architects
  • Modern East - Antasya
    L35
  • Haus M
    Dettling Architekten
  • Hotel Lagoon Beach
    Iria Degen Interiors

Revista

Altres projectes per Studio RHE

Zil Pasyon
Seychelles
Prickly Bay Waterside
Grenada
Modular Moroso
London, Great Britain
Croatian Dream
Croatia
The Pitons
St. Vincent and Grenadines
Pegaso
London, Great Britain